
De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
http://www.rrr.nl

botervet dat komt bovendrijven na het smelten en even laten rusten van boter
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/geklaarde%20boter

botervet dat komt bovendrijven na het smelten en even laten rusten van boter
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/geklaarde%20boter

In een professionele keuken zal er zoveel geklaarde boter (of margarine) gebruikt worden, dat er steeds een pannetje klaarstaat aan het kookvuur. Gesmolten boter op een warme plaats laten staan zodat de onreinheden (wei)kunnen bezinken. Het schuim verwijderen. Met behulp van een pollepel het botervet van de onreinheden scheiden.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

In een professionele keuken zal er zoveel geklaarde boter (of margarine) gebruikt worden, dat er steeds een pannetje klaarstaat aan het kookvuur. Gesmolten boter op een warme plaats laten staan zodat de onreinheden (wei)kunnen bezinken. Het schuim verwijderen. Met behulp van een pollepel het botervet van de onreinheden scheiden.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Boter laten smelten en dan tien minuten laten rusten. Het botervet dat dan bovendrijft, is de geklaarde boter. Geklaarde boter wordt heel vaak gebruikt om te glaceren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10914
(Ghee) Ghee is geklaarde boter Smelt anderhalf keer zoveel boter als je anders zou gebruiken (je verliest wat boter tijdens dit proces) in een klein pannetje op heel laag vuur. Na een paar minuten begint hij te borrelen en komen er witte vlokken bovendrijven. Wacht nog even en schep ze dan met een lepel zorgvuldig af. Daarbij komt wat boterv...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcg.html
(Ghee) Ghee is geklaarde boter Smelt anderhalf keer zoveel boter als je anders zou gebruiken (je verliest wat boter tijdens dit proces) in een klein pannetje op heel laag vuur. Na een paar minuten begint hij te borrelen en komen er witte vlokken bovendrijven. Wacht nog even en schep ze dan met een lepel zorgvuldig af. Daarbij komt wat boterv...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcg.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.