Geklaarde boter definities

Zoek op

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10361De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10361De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10945De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op http://www.rrr.nl

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10945De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op http://www.rrr.nl

geklaarde boter

geklaarde boter logo #10835botervet dat komt bovendrijven na het smelten en even laten rusten van boter
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/geklaarde%20boter

geklaarde boter

geklaarde boter logo #10835botervet dat komt bovendrijven na het smelten en even laten rusten van boter
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/geklaarde%20boter

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10190In een professionele keuken zal er zoveel geklaarde boter (of margarine) gebruikt worden, dat er steeds een pannetje klaarstaat aan het kookvuur. Gesmolten boter op een warme plaats laten staan zodat de onreinheden (wei)kunnen bezinken. Het schuim verwijderen. Met behulp van een pollepel het botervet van de onreinheden scheiden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10190In een professionele keuken zal er zoveel geklaarde boter (of margarine) gebruikt worden, dat er steeds een pannetje klaarstaat aan het kookvuur. Gesmolten boter op een warme plaats laten staan zodat de onreinheden (wei)kunnen bezinken. Het schuim verwijderen. Met behulp van een pollepel het botervet van de onreinheden scheiden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10384Boter laten smelten en dan tien minuten laten rusten. Het botervet dat dan bovendrijft, is de geklaarde boter. Geklaarde boter wordt heel vaak gebruikt om te glaceren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10396De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #10396De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

geklaarde boter

geklaarde boter logo #10914De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

geklaarde boter

geklaarde boter logo #10914De boter smelten, laten doorkoken en 10 minuten laten rusten. Het bovendrijvend botervet is de geklaarde boter, zeer geschikt om te bakken en groenten te glaceren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #11588(Ghee) Ghee is geklaarde boter Smelt anderhalf keer zoveel boter als je anders zou gebruiken (je verliest wat boter tijdens dit proces) in een klein pannetje op heel laag vuur. Na een paar minuten begint hij te borrelen en komen er witte vlokken bovendrijven. Wacht nog even en schep ze dan met een lepel zorgvuldig af. Daarbij komt wat boterv...
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcg.html

Geklaarde boter

Geklaarde boter logo #11588(Ghee) Ghee is geklaarde boter Smelt anderhalf keer zoveel boter als je anders zou gebruiken (je verliest wat boter tijdens dit proces) in een klein pannetje op heel laag vuur. Na een paar minuten begint hij te borrelen en komen er witte vlokken bovendrijven. Wacht nog even en schep ze dan met een lepel zorgvuldig af. Daarbij komt wat boterv...
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcg.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.